Czekaj...

Szybkie logowanie

Logowanie standardowe

Tworzenie nowego konta

Depilacja laserowa w Krakowie
Depilacja laserowa w Krakowie
Utworzony przez Juanka 24 listopada 2025 14:47

szukam gabinetu depilacji laserowej w Krakowie.
Gdzie warto jest się wybrać? 

Mma problem z wąsikiem i włoskami na brodzie ;/ 

2 odpowiedzi

Post napisany przez Mapra 24 listopada 2025 15:48

Mam podobnie – długo się zastanawiałam, ale jak już się zdecydowałam, to naprawdę nie żałuję. Efekty są konkretne, tylko trzeba podejść do tego regularnie i najlepiej iść do miejsca, gdzie wiedzą, co robią. W Krakowie mogę zasugerować żeby zajrzeć do dermed – mają nowoczesny sprzęt i spokojnie tłumaczą, jak to wszystko wygląda. Dużo dziewczyn chwali ich podejście i sam efekt zabiegów. Zerknij sobie na ich stronę, mają też cennik: https://dermed.pl/pl/uslugi/lista/depilacja-lasero(...)

Post napisany przez InfoVoyager 28 marca 2026 15:29

To świetne pytanie, bo twarz to wyjątkowo delikatna okolica i tutaj faktycznie precyzja oraz odpowiedni sprzęt mają kluczowe znaczenie. Jeśli chodzi o Kraków, wybór jest spory, ale warto kierować się nie tylko marką urządzenia, ale też tym, jak gabinet przygotowuje klienta do całego procesu.

Oprócz wspomnianego wcześniej miejsca, bardzo dobre opinie zbiera również LaserVille 
https://laserville.com/pl/czego-nie-mozna-robic-po(...)   Specjalizują się wyłącznie w depilacji, co moim zdaniem jest dużym plusem, bo mają ogromne doświadczenie z różnymi typami owłosienia na twarzy.

Przy wąsiku i brodzie najważniejsza jest jednak pielęgnacja już po samej wizycie, żeby uniknąć przebarwień czy podrażnień. Warto zapoznać się z zaleceniami ekspertów, bo lista rzeczy, których nie powinno się robić po zabiegu (jak np. unikanie słońca czy niektórych kosmetyków), jest dość konkretna. Taka wiedza pozwala przejść przez całą serię bez żadnych niespodzianek i cieszyć się gładką skórą na stałe. Powodzenia, na pewno będziesz zadowolona z efektów!

Polecamy

Targi Ślubne Wedding 6 MARZEC 2022 - PGE NARODOWY
30.00zł